Известие

Collapse
No announcement yet.

от 145 на 156 SW face ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
    За малко си помислих че има и някакви други опции , явно колегата просто не се е изразил правилно с думата "проходимост"
    Ами има значение - ASR-a стиска спирачките на буксуващото колело, за да се прехвърли въртящ момент към небоксуващото, а в това време VDCто ми отнема контрола над газта - колкото и да съм натиснал, тя си подава плавно мощност малко над границата на буксуване.

Съвсем правилно съм се изразил, не издребнявай.
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      ВДЦ е стабилизираща ситема,която посредством датчици контролира колата чрез натсикане на спирачките и връщане на газта при поднасяне.
      Благодаря
      Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
      Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
        Ами има значение - ASR-a стиска спирачките на буксуващото колело, за да се прехвърли въртящ момент към небоксуващото, а в това време VDCто ми отнема контрола над газта - колкото и да съм натиснал, тя си подава плавно мощност малко над границата на буксуване.

Съвсем правилно съм се изразил, не издребнявай.
        Само дето не натиска АСР-а спирачките а АБС-а.ВДЦ-то и АСР-а са функции на АБС-а и се изпълняват от него и ЕКУ-то на колата
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщение
          Оооо благодаря,благодаря,та доколкото разбирам не е зле изборът ми,а с тази система ВДЦ да ви разбирам ли че това е Q2 или съм в грешка,и как точно действа и не се ли изписва на компа само като се включи или при палене се самотетва и пише че е готова за работа?
          Наличието на ВДЦ се установява най-лесно, като отвориш капака на колата - управляващият блок е до акумулатора.
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
            Наличието на ВДЦ се установява най-лесно, като отвориш капака на колата - управляващият блок е до акумулатора.
            колега може ли една снимка за по лесно ориентиране?

Comment

С едно уточнение, че когато изключиш АСР-а от бутона зад скоростите, не изписва нищо на екрана....изписва тогава, когато ВДЦ-то или АБС-а е спрял без да си го карал
              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Отказвам се от тази тема вие го обърнахте на селски спор на по 3 ракии......

Модернатора да я заключи!
                Съжалявам че попитах

Comment

Working...
                X